"> Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2018

De Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2018 is uit en wij zijn bijzonder verheugd dat BloomReach opnieuw als marktleider werd beoordeeld.

De Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2018 biedt een uitgebreid overzicht van de beschikbare web content management-technologieën en informeert kopers en gebruikers over de laatste ontwikkelingen van de verschillende aanbieders in de WCM-branche.

In onze ogen is de beoordeling van BloomReach in dit rapport een bevestiging van onze marktvisie met een API-gedreven architectuur, een krachtige UI en geavanceerde personalisatie in web content management.

Lees het rapport en ontdek meer over de sterke punten van BloomReach Experience volgens Gartner - en hoe je deze voor je eigen digital experiences kan inzetten.

Gartner, Magic Quadrant for Web Content Management, Mick MacComascaigh, Jim Murphy, 30 juli 2018. Gartner doet geen aanbevelingen voor de aanbieders, producten en services die in zijn onderzoekspublicaties zijn opgenomen. Ook wordt gebruikers niet geadviseerd om alleen de aanbieders met de hoogste score of anderszins te kiezen. Gartner onderzoekspublicaties geven de mening van de Gartner onderzoeksorganisatie weer en dienen derhalve niet als statement of vaststaand feit te worden gezien. Gartner wijst alle claims, impliciet dan wel expliciet, met betrekking tot dit onderzoek af. Dit geldt ook voor claims met betrekking tot verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doeleinde.

NU DOWNLOADEN